День енергетика в ТОВ

22 гру 2022

День енергетика в ТОВ "Черкасиенергозбут"

Сьогодні на ТОВ "Черкасиенергозбут” відзначали День енергетика. Зазвичай для всіх енергетиків, це найбільший святковий день, але цього року він проходить на фоні російської навали на нашу країну.

День енергетика на Товаристві розпочався з хвилини мовчання для вшанування всіх воїнів, хто поклав своє життя за Україну і її незалежність.

Далі були привітання директора Руслана Самойленка, який підбив підсумки важкого року, що минає. Через війну діяльність ТОВ "Черкасиенергозбут” була зосереджена на максимальній підтримці Збройних Сил Україні, інших складових сектору безпеки та оборони держави, забезпечуючи їх технологічну перевагу над ворогом. Ми знаходили й купували для ЗСУ найрізноманітніші речі: від засобів гігієни, ліків, карематів, одягу, приладдя для облаштування польової кухні, спальних місць до бронежилетів, генераторів, пального, квадроциклів, автомобілів, теплові зорів, айтізасобів.

Збори відвідав і голова Черкаської обласної організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України Олександр Молдованов, який висловив свою вдячність енергетикам за віддану працю.

І не дивлячись на всі складнощі, не могли не відзначити працівників, які в  нелегкі часи для всієї країни, своєю працею роблять внесок в нашу спільну перемогу над ворогом. Всі вони отримали відзнаки від Міністерства енергетики України, Черкаської обласної військової адміністрації, Черкаської міської ради, міського голови, профспілкової організації та ТОВ "Черкасиенергозбут”.

Віримо, що якнайшвидше наступить мир, і українці повернуться до звичайного життя. А енергетики почнуть відновлювати нашу енергосистему, щоб жоден мирний мешканець не знав, що таке бути без електроенергії та опалення взимку. Всі ми разом відбудуємо нашу Україну і всі разом відсвяткуємо нашу перемогу над загарбниками.

Ми разом робимо велику справу! Зі святом нас! З Днем енергетика! Все буде Україна!