День святого Валентина у ТОВ

14 лют 2023

День святого Валентина у ТОВ "Черкасиенергозбут"

Повномасштабна війна в Україні триває вже майже рік. Попри насильство та руйнування, українці, які завдяки ЗСУ перебувають у відносно мирних містах і селах, все ще знаходять способи відсвяткувати своє кохання у День святого Валентина. Для багатьох це день, щоб подумати про те, що вони пережили разом і як їхня любов допомогла їм вижити.

В День всіх закоханих ми вирішили підняти настрій наших клієнтів і співробітників. Цей день має бути сповненим приємних сюрпризів, тому кожен працівник Товариства першим, що побачив, прийшовши з ранку на роботу валентинки на своїх робочих місцях, аби вони могли посміхнутися і сповнитися позитивом на весь робочий день.

А для всіх наших відвідувачів створили фотозону до Дня всіх закоханих, щоб клієнти та співробітники могли сфотографуватись. Віримо, що це дасть всім змогу залишить веселі та незабутні враження в ці важкі часи. А також кожен відвідувач в цей день отримає свою валентинку.

Ми сподіваємося, що все це допоможе принести позитивний настрій і тепло нашим клієнтам і співробітникам. А ми закликаємо всіх зробити цей день особливим для своїх близьких. І нехай День святого Валентина подарує можливість кожному забути про війну, хоча б ненадовго, і зосередитися на позитивних речах у своєму житті.

Але не забуваємо про всіх наших захисників, всіх хто дарує нам цю можливість - серед війни мати частинку звичного мирного життя. 

Віримо в ЗСУ і в нашу перемогу!