Зимовий Кубок «Табло – Дніпро-80» з футболу

22 лют 2023

Зимовий Кубок «Табло – Дніпро-80» з футболу

Нещодавно у Черкасах на базі спортивного комплексу ФОК ДЮСШ «Дніпро-80» відбувся Всеукраїнський дитячий турнір з футболу, Зимовий Кубок «Табло-Дніпро-80», в якому брали участь 12 команд юнаків 2010/2011 років народження, серед яких були й наші підопічні з золотоніських "Титанів”.

Турнір тривав чотири дні, а на перемогу претендували команди з Кропивницького, Черкас, Білозір’я та Золотоноші. Учасників було розподілено на три групи по 4 команди, де вони грали між собою за коловою системою. У першій частині турніру «Титани» перемогли «СДЮСШОР-2011» з рахунком 5:1, зіграли внічию з «Дніпро-80-2011» (1:1) та програли команді «Шкети-2» з Кропивницького з рахунком 0:1. Таким чином, підсумовуючи груповий етап, золотонісці опинилася на третьому місці у групі C.

Згідно з правилами турніру, дві найкращі команди, які посіли треті місця у своїх групах, виходили далі, тому наші «Титани» продовжили боротьбу за головний приз. Однак їхнім наступним суперником стали майбутні переможці Кубку «ДЮСШ-2-Піонер» з Кропивницького, яким вони поступилися з рахунком 0:1, тож далі було необхідно змагатися за місця з 5 по 8. Підсумково «Титани» здобули одну перемогу та зазнали одну поразку, що забезпечило їм сьоме місце серед усіх 12 команд.

У підсумку, турнірна таблиця «Зимовий Кубок «Табло-Дніпро-80» серед має наступний вигляд:
1 .«ДЮСШ-2-Піонер» Кропивницький
2. «Дніпро-80-2011» Черкаси
3. «Дніпро-80» Черкаси
4. «Шкети» Кропивницький 
5. «КДЮСШ-1-Дніпро» Черкаси
6. «Дніпро-80-2» Черкаси
7. «Титани» Золотоноша 
8. «Шкети-2» Кропивницький 
9. «СДЮСШОР» Черкаси
10. «СДЮСШОР – 2011» Черкаси
11. «СДЮСШОР -2 » Черкаси
12. «Черкащина Академія» Білозір’я 

Найкращим гравцем золотоніської команди визнано півзахисника Івана Шевченко, який протягом цих змагань відзначився неоднією гострою передачею та впевненою грою.

Хоч результат нашої команди не став найкращим, ми все ж бажаємо нашим золотоніським друзям з "Титанів" віри у свої сили та подальших перемог. Також хочемо подякувати всім учасникам змагань за їхній талант і захоплюючі виступи, і вітаємо переможців турніру.

* використані світлини з сайту "Табло Черкаси"