Кабінети юридичного та побутового споживача ТОВ “Черкасиенергозбут”

24 лют 2023

Кабінети юридичного та побутового споживача ТОВ “Черкасиенергозбут”

Використання електронних сервісів стає все більш популярним серед споживачів, оскільки вони є простими, зручними та швидкими. В сучасних умовах дистанційне спілкування стало необхідною частиною життя для багатьох людей. Ці сервіси допомагають отримувати доступ до різноманітної інформації без необхідності виходити з дому, або перебуваючи за межами країни.

Незалежно від того, чи Ви є побутовими, чи непобутовими споживачами, Ви можете скористатися простими та зручними сервісами, які забезпечуються нашим Товариством.

Непобутові споживачі
ТОВ "Черкасиенергозбут" пропонує непобутовим споживачам можливість повністю перейти на дистанційне спілкування за допомогою простих та зручних сервісів, таких як Paperless та Кабінет юридичного споживача. Все більше наших споживачів щодня переходять на електронний документообіг і переконуються в тому, що це легко, зрозуміло, швидко та зручно. Якщо у вас виникнуть непорозуміння, наші фахівці з радістю відповідатимуть на будь-які ваші запитання. Детальну інструкцію для користування електронним документообміном можна знайти за посиланням.

Для використання Кабінету юридичного споживача необхідно звернутися до вашого Центру обслуговування споживачів для підписання додаткової угоди та отримання унікального ключа ДПЕ. Кабінет юридичного споживача надає можливість переглянути історію звітності з моменту початку співпраці з ТОВ "Черкасиенергозбут”, роздрукувати рахунок для оплати, переглянути договірні величини споживання електричної енергії на поточний рік для уточнення прогнозів обсягу споживання у майбутньому, переглянути документи, які надані компанією для укладення договорів. Головне перевага полягає в тому, що споживач може сплатити за спожиту електричну енергію, не відходячи від комп'ютера.

Побутові споживачі
Кабінет побутового споживача - зручний інструмент для контролю та управління витратами на електроенергію. Основні переваги використання Кабінету побутового споживача полягають у зручному та безпечному доступі до всієї необхідної інформації про нарахування за спожиту електроенергію. За допомогою кабінету Ви зможете переглянути історію використання електроенергії, отримати рахунок за спожиту електроенергію та здійснити оплату онлайн.

Загалом, Кабінети юридичного та побутового споживача є важливим інструментом для контролю витрат за електроенергію та ефективного її використання. Використання цього сервісу дозволяє зберегти час, гроші та зменшити кількість непотрібних переплат.