365 днів спротиву

24 лют 2023

365 днів спротиву

Цього року минає перша річниця від початку повномасштабного вторгнення в Україну та спротиву українців російській навалі. Це був складний і повний випробувань для нас усіх період, але ми та наші збройні сили відзначилися відвагою, витримкою та взаємодопомогою, демонструючи світу, що ми є народом, який здатен захищати свою державу та свободу.

Війна загрожує безпеці та життю людей, тому ми віддаємо належну шану всім воякам, які взяли участь в захисті нашої держави, а також родинам загиблих та поранених героїв.

Хочеться також відзначити зусилля всіх волонтерів та організацій, які допомагають постраждалим внаслідок війни. Ваша безперервна робота та підтримка є надзвичайно важливою, і ми вдячні за вашу відданість та внесок у підтримку мирного життя в Україні.

Своєю чергою ми продовжуємо забезпечувати електроенергією всіх своїх споживачів, попри труднощі, з якими стикається наша компанія під час ракетних терористичних атак росії. Будемо і далі робити все щоб допомагати ЗСУ, підтримувати економіку країни, і продовжуємо працювати на благо нашої держави та її людей. Разом ми зможемо здолати ці випробування, перемогти країну-агресора та побудувати мирне та успішне майбутнє для нашої країни.

Віримо в Збройні сили України! Віримо в перемогу!