Першість з футболу Золотоніської ДЮСШ

29 бер 2023

Першість з футболу Золотоніської ДЮСШ

Нещодавно відбулася першість Золотоніської ДЮСШ з футболу у місті Золотоноша. У змаганнях брали участь чотири команди: ДЮСШ "Чорнобай", команди з Черкас - КДЮСШ "Дніпро-1" і ФШМ "Явір", а також команда наших юних підопічних - "Титани".

Першість проходила у формі турніру, де жеребкуванням визначалися суперники, і кожна команда зіграла дві гри. Хлопці з Золотоноші виявилися у складному положенні, оскільки грали проти команд, гравці яких на два роки старші.

Перша гра "Титанів" проти КДЮСШ "Дніпро-1" була важкою та безкомпромісною, і закінчилася поразкою з рахунком 1:2. Друга гра проти ДЮСШ "Чорнобай" також завершилася поразкою з рахунком 0:1. Попри це, команда з Золотоноші гідно виступала і боролася до кінця в кожній грі, але, на жаль, їм не вдалося здобути перемогу.

Решта матчів закінчились з наступними рахунками:
ДЮСШ "Чорнобай” - ФШМ "Явір” 0:3
КДЮСШ "Дніпро-1” - ФШМ "Явір” 0:3

За підсумками змагань переможцями стала команда ФШМ "Явір”, друге місце зайняла команда КДЮСШ "Дніпро-1”, третє - ДЮСШ "Чорнобай”, "Титани” завершили турнір четвертими.

ТОВ "Черкасиенергозбут" щиро вітає переможців та бажає нашим юним "Титанам" перемог у наступних змаганнях. Новий досвід, який вони здобули, безперечно допоможе їм в майбутніх змаганнях і з ним обов’язково прийдуть перемоги.