Конференції трудового колективу і Первинної профспілкової організації ТОВ “Черкасиенергозбут”

07 кві 2023

Конференції трудового колективу і Первинної профспілкової організації ТОВ “Черкасиенергозбут”

Вчора у ТОВ «Черкасиенергозбут» відбулася конференція трудового колективу, на якій розглядалось питання виконання Колективного договору за 2022 рік.

Попри введення воєнного стану та можливість призупинення дії Колективного договору на час військових дій, він продовжував діяти й, в цілому, його було виконано майже повністю.

Протягом року особлива увага була приділена поліпшенню умов праці працівників. Було придбано меблі та оргтехніку до різних підрозділів, в приміщеннях, які того потребували, були проведені ремонтні роботи. Ми сподіваємось, що це покращить умови праці та зручність для наших клієнтів.

Товариство дотримувалось вимог законодавства щодо тривалості робочого часу, перерв для відпочинку та харчування, надання відпусток відповідно до чинного законодавства. Також ми перевиконали нормативи щодо робочих місць для працевлаштування осіб з інвалідністю та виконували всі соціальні гарантії, передбачені Колективним договором.

Але однією з особливостей виконання договірних зобов'язань у цьому році було те, що через воєнний стан ми не могли дотримуватись вимог Колективного договору щодо компенсації літнього відпочинку дітей працівників. Віримо у нашу довгоочікувану Перемогу і що Товариство зможе виконати свої зобов’язання щодо цих положень договору вже цього року.

Після підбивання підсумків зборів, учасники відзначили, що Колективний договір Товариства був майже повністю виконаний, попри складні часи для країни та економіки. Вони також висловили сподівання, що обидві сторони угоди - роботодавець та працівники компанії - будуть продовжувати дотримуватись правил і норм на підприємстві та докладати зусиль для виконання своїх зобов'язань, всупереч будь-яким перешкодам.

У цей день також відбулася звітна конференція Первинної профспілкової організації ТОВ "Черкасиенергозбут" щодо роботи профкому та контрольно-ревізійної комісії ППО Товариства у 2022 році.

У заході взяли участь представники працівників всіх структурних підрозділів компанії й апарату управління. Під час конференції було представлено звіт про роботу профкому ППО ТОВ "Черкасиенергозбут” за 2022 рік. 

Звіт ревізійної комісії стосувався фінансово-господарської діяльності профспілкового комітету і приділив увагу в першу чергу питанням, що стосуються оформлення фінансових документів. Розглянули питання та види матеріальної допомоги, які надавала профспілкова організація у 2022 році її членам.

На закінчення зборів робота профкому Первинної профспілкової організації була оцінена як добра, і було прийнято рішення делегувати Цівіну Олександра, як представника ППО Товариства, до Черкаської обласної організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України.