День вишиванки

18 травня 2023

День вишиванки

Сьогодні українці всього світу відзначають День вишиванки, який символізує нашу гордість та приналежність до українського народу.

У цей складний час, коли Україна відстоює свою незалежність, захищає свою культурну автентичність та історію, значення цього свята стає ще більш вагомим. Наші рідна мова, пісня, казка, вишитий рушник та сорочка стають зв'язуючими нитками, що сплітають нас зі стародавньою історією, духом наших предків, і надають нам силу, наполегливість та віру у нашу перемогу.
День вишиванки
Кожен із нас - невід'ємна частина великого українського полотна, дрібничка в єдиному цілому - народі. Вишивка для українців - це невід'ємна складова культури та один з найважливіших засобів національного самовираження. В цей час нашим воїнам, які так відважно захищають країну, потрібно відчувати підтримку. Кожен з нас, хто сьогодні одягнув вишиванку, свідомо показує, що ми підтримуємо наших захисників не лише матеріально, але й морально. Вишиванка у цей день стає своєрідною шаною для наших захисників, які роблять неможливе, захищаючи нашу рідну землю.
День вишиванки
Нехай святкування Дня вишиванки стане своєрідним оберегом для нашої країни і запорукою перемоги, злагоди і збереження наших національних здобутків і цінностей!


Більше фото тут.

З Днем вишиванки!