Добрий день! Ви зателефонували у кол-центр ТОВ «Черкасиенергозбут»

14 лют 2019

Добрий день! Ви зателефонували у кол-центр ТОВ «Черкасиенергозбут»

У кол-центрі ТОВ «Черкасиенергозбут» кипить робота з самісінького ранку.

По телефону з споживачами спілкується оператор інформаційно-комунікаційних мереж кол-центру ТОВ «Черкасиенергозбут» Інна Бондаренко.

Милозвучний голос саме цієї, приємної жінки чує кожний споживач з тих, хто зателефонував на номер кол-центру ТОВ «Чекасиенергозбут» (0472) 31-88-13.

 - Добрий день! Ви зателефонували у кол-центр ТОВ «Черкасиенергозбут». Ми до ваших послуг. Слухаємо ваше запитання, - почала розмову зі споживачем Інна Іванівна, і почувши його проблему одразу надала відповідь, - Коли оформлюєте платіж, не поспішайте, ретельно перевіряйте всі цифри, бо можете помилково заплатити за старими реквізитами, і тоді доведеться проходити довготривалу процедуру по поверненню грошей…

 Тільки-но Інна Іванівна поклала слухавку, як до кол-центру знову зателефонували…

Загалом за період з початку роботи, до кол-центру звернулось понад 300 споживачів. А з початку лютого робота кол-центру стала ще інтенсивнішою. Щодня на телефон кол-центру надходить до півсотні дзвінків від споживачів.

Як розповіла працівниця кол-центру, на сьогодні елементарна неуважність споживачів при оформленні платежів - це одна із найбільших проблем з якою зіштовхуються і споживачі, і працівники ТОВ «Черкасиенергозбут».

Найчастіше споживачі запитують про стан розрахунків за спожиту електроенергію.

Дуже багато питань виникає у споживачів щодо нарахування пільг та субсидій. Також працівники кол-центру приймають скарги споживачів на працівників Товариства, які на їхню думку поводились щодо них некоректно.

Чимало споживачів ставлять запитання щодо реформи ринку електричної енергії. Нині це дуже актуальна тема, яку обговорюють у ЗМІ, соцмережах тощо. Тож у зв’язку з цим і юридичних, і фізичних споживачів дуже турбує питання чи зростуть ціни на послуги. А от що характерно для юридичних осіб, то їх найбільше хвилює проблема переукладання договорів на постачання електричної енергії та зміни постачальника. Адже, відповідно до реформи, послуги з постачання електричної енергії з початку року надають кілька постачальних компаній. Одним з таких постачальників є ТОВ «Черкасиенергозбут».

- Наша компанія значно відрізняється від інших постачальників. Унікальність ТОВ «Черкасиенергозбут» полягає у тому, що наше Товариство обслуговує не лише юридичних (як всі решта), але і всіх побутових споживачів. Власне, послуги населенню області з постачання електричної енергії надає тільки ТОВ «Черкасиенергозбут», - підкреслила Інна Бондаренко

P.S. Фахівці ТОВ «Черкасиенергозбут» нагадують споживачам про необхідність своєчасно оплачувати рахунки за спожиту електроенергію.