Другий турнір з футзалу серед дитячих команд

21 гру 2023

Другий турнір з футзалу серед дитячих команд "Кубок "Енергія"

Вже вдруге напередодні Дня енергетика, наше товариство організувало благодійний турнір з футзалу серед дитячих команд "Кубок "Енергія" на честь та в підтримку енергетиків, які боронять Україну в лавах ЗСУ.

Цього разу у футбольних змаганнях, які відбулися в Чорнобаї, взяли участь 6 команд, серед яких і підопічні нашого товариства - команда "Титани" м. Золотоноша. Окрім золотонісців, у турнірі взяли участь команди з селищ Драбів і Чорнобай, а також міст Черкаси, Сміла і Канів.

Як завжди на дитячому турнірі були великі емоції, і всі матчі відбувалися в напруженій і безкомпромісній боротьбі. Всі команди гідно представили себе у запеклому протистоянні, тримаючи юних футболістів та уболівальників у напрузі до останньої секунди. У вирішальній грі за перше місце зустрілися "Титани" і ДЮСШ смт Чорнобай, і фінальний рахунок гри 1:0 свідчить про напружену боротьбу.

Отже, результати турніру наступні:

1. ФК "Титани", м. Золотоноша
2. ДЮСШ смт Чорнобай
3. ФК "Діамант", м. Сміла
4. ДЮСШ смт Драбів
5. ДЮСШ м. Канів
6. СДЮШР "Чайка", м. Черкаси

Кожен учасник турніру отримав невеликий пам'ятний подарунок про змагання, а кращі гравці команд отримали особисті відзнаки. Кращим гравцем турніру було визнано Олександра Ковтуна з ФК "Титани".

Всі команди отримали подарунки, а переможці отримали заслужені кубки і медалі. Від себе ТОВ "Черкасиенергозбут" хоче подякувати за яскраві враження всім учасникам турніру та вшанувати всіх енергетиків - тих, хто сьогодні боронить нас від ворожої агресії в лавах ЗСУ, і тих, хто ризикує своїм життям відновлюючи електропостачання під обстрілами і на замінованих територіях. 
Побажання залишається незмінним: нехай наші діти бачать битви лише в таких безкомпромісних змаганнях, а не в реальному житті!