День енергетика на ТОВ

22 гру 2023

День енергетика на ТОВ "Черкасиенергозбут"

Сьогодні на ТОВ "Черкасиенергозбут" відзначали День енергетика. Зазвичай для всіх працівників енергетики це є особливим святковим днем, але цього року відзначення проходило в умовах російської агресії проти нашої країни.

День енергетика у компанії розпочалося хвилиною мовчання на вшанування тих, хто віддав своє життя за незалежність України та захист її кордонів.

Потім директор ТОВ "Черкасиенергозбут” Руслан Самойленко висловив свої привітання і підбив підсумки року. У зв'язку з продовженням війни основна увага нашого Товариства була спрямована на надання максимальної підтримки Збройним Силам України та іншим секторам безпеки і оборони країни.

- Дякуючи кожному з нас, у 2023 році, для Збройних Сил України, було придбано найрізноманітніші речі. Все це ми змогли реалізувати завдяки клопіткій праці кожного та відданості своїй справі. У цей нелегкий час ми з вами показали наскільки єдиними та згуртованими можемо бути для досягнення поставлених завдань. Ми вміємо разом працювати, і знаємо як весело відпочивати нашим дружнім колективом, - наголосив Руслан Самойленко.

На захід завітали і друзі ТОВ "Черкасиенергозбут” представники 2-ого штурмового батальйону  3-ої ОШТБ Ігор Зайчук і Ян Антонюк, голова Черкаської обласної профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України Олександр Молдованов, перший заступник начальника ГУ ДСНС України в Черкаській області Андрій Хижняк, голова ГО "Єдність світу" Людмила Єгорова.

Навіть у складний час для всієї країни було відзначено працівників, які своєю працею вносять вклад у нашу спільну перемогу. Вони отримали відзнаки від Міністерства енергетики України, Черкаської обласної військової адміністрації, Черкаської міської ради, міського голови, профспілкової організації та ТОВ "Черкасиенергозбут".

Ми віримо, що скоро встановиться мир, і українці зможуть повернутися до звичайного життя. Енергетики розпочнуть відновлення енергосистеми, щоб жоден мирний мешканець не залишився без електроенергії та опалення взимку. Разом ми відбудуємо нашу Україну і святкуватимемо перемогу над загарбниками.

Ми вперед, разом творимо велике! З Днем енергетика! Все буде Україна!