Платіть за електроенергію через Приват24

15 лют 2019

Платіть за електроенергію через Приват24

Оплачувати рахунки за спожиту електричну енергію постачальній компанії ТОВ «Черкасиенергозбут» можна через канали приймання платежів ПриватБанку. 
Про це інформує прес-служба Черкаської філії ПриватБанку.
«Аби попередити занепокоєння черкащан, що сплачують дані послуги через канали оплати ПриватБанку, повідомляємо, що у шаблонах оплати за електроенергію клієнтів банку особові рахунки змінено на діючі автоматично. Тож, одержувач коштів від населення замінено на 
«Черкасиенергозбут». Зверніть увагу, що нові рахунки починаються на цифру 7 і мають 11 знаків.
Для нових клієнтів, що вперше здійснюють оплату через канали приймання платежів ПриватБанку, пошук одержувача платежу проводиться за назвою підприємства або за ЄДРПОУ.
Для юридичних осіб та ФОПів у Приват24 та інших каналах приймання платежу за електроенергію створено шаблон «Черкасиенергозбут», ТОВ для юридичних споживачів та ФОП».
При здійсненні платежу на даного отримувача необхідно ввести особовий рахунок, що починається з цифри «7» (перевірте на квитанції, що отримали). Для юридичних осіб та ФОПів надається змога одразу оплатити за «універсальні послуги» або за «вільними цінами».
Додатково звертаємо увагу клієнтів приватБанку – найвигіднішим каналом оплати послуги є Приват24, адже максимальна комісія там складає 3 грн.», - йдеться у офіційному повідомленні прес-служби банківської установи.