Інформація для споживачів-власників генеруючих установок

20 лют 2024

Інформація для споживачів-власників генеруючих установок

Шановні споживачі-власники приватних домогосподарств, електроустановки яких здійснюють виробництво електричної енергії з альтернативних джерел енергії!

Хочемо повідомити вас про стан розрахунків за вироблену електроенергію вашими генеруючими установками. На сьогоднішній день, 20 лютого 2024 року, ми отримали від НЕК "Укренерго" акти приймання-передачі послуг за грудень 2023 року, які стосуються збільшення частки виробництва електроенергії з альтернативних джерел. Ми розпочали розрахунки з вами за цей місяць, однак ще триває робота над актами за серпень, вересень та жовтень 2023 року, тому оплата за цей період ще не здійснена.

Ми робимо все можливе, щоб вирішити цю ситуацію якнайшвидше. Одночасно закликаємо вас розуміти, що потрібний час для оформлення актів купівлі-продажу електроенергії, що відповідає законодавству та умовам договору.

Кошти за куплену електричну енергію за "зеленим" тарифом за серпень, вересень та жовтень 2023 року будуть перераховані після отримання коштів за Послугу від НЕК "Укренерго".