Друга річниця незламності: Україна бореться за свободу

24 лют 2024

Друга річниця незламності: Україна бореться за свободу

24 лютого 2024 року минає два роки з того жахливого дня, коли росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Цей час став випробуванням на міцність для нашого народу, але Збройні Сили України і прості українці, продемонстрували неймовірну відвагу, мужність та єднання. Ми показали світові, що Ми – незламний народ, готовий боронити свою землю, свою свободу, свою незалежність.

Ми висловлюємо безмежну шану й повагу всім воїнам, які захищають нашу державу, а також родинам загиблих і поранених героїв.

Слова вдячності хочемо також адресувати волонтерам та організаціям, які невтомно допомагають Силам оборони України і постраждалим від війни. Ваша самовіддана праця та підтримка є надзвичайно важливими.

Незважаючи на всі труднощі, спричинені ракетними терористичними атаками росії, наша компанія продовжує забезпечувати електроенергією всіх споживачів. Ми будемо й надалі допомагати Збройним Силам України, підтримувати економіку країни та працювати на благо нашої держави та її людей. Разом ми обов'язково подолаємо всі випробування, переможемо країну-агресора і збудуємо мирне та щасливе майбутнє для України.

Віримо в Збройні Сили України! Віримо в нашу перемогу!