Увага! Змінено номер особового рахунку та порядок оплати населенням за електроенергію

18 лют 2019

Увага! Змінено номер особового рахунку та порядок оплати населенням за електроенергію

Роз’яснення щодо оплати за спожиту електроенергію побутовими споживачами ТОВ «Черкасиенергозбут» з січня 2019 року
Шановні побутові споживачі!
Повідомляємо Вам, що в Україні триває реформа електроенергетичного ринку, в рамках якої завершився процес відокремлення функції розподілу електроенергії від її постачання. На виконання положень Закону України «Про ринок електричної енергії» створено нового електропостачальника – ТОВ «Черкасиенергозбут». З 01 січня 2019 року на це Товариство покладені функції постачальника електричної енергії побутовим споживачам, об’єкти яких розташовані на адміністративній території Черкаської області. У ТОВ «Черкасиенергозбут» створені центри обслуговування споживачів (ЦОС), які діють у 22 районах області. ПАТ "Черкасиобленерго» відтепер надає послуги лише з розподілу електричної енергії, а постачає, тобто, фактично продає електроенергію побутовим споживачам, ТОВ "Черкасиенергозбут". 
ТОВ «Черкасиенергозбут» здійснює постачання електричної енергії побутовим споживачам з 01 січня 2019 року та повідомляє, що переплата (у тому числі невикористані суми субсидії) по особових рахунках споживачів, яка сформована на 01 січня 2019 року не врахована в розрахунках споживачів із ТОВ «Черкасиенергозбут». Споживачам, у яких станом на 01 січня 2019 року наявна переплата за електроенергію, необхідно звернутися у свій РЕМ ПАТ «Черкасиобленерго» та подати відповідну заяву для перерахування коштів до ТОВ «Черкасиенергозбут». Більш детально про це дивіться на сайті ПАТ «Черкасиобленерго» - http://www.cherkasyoblenergo.com/novyny. Борги за спожиту електричну енергію, що залишилися не погашеними станом на 01.01.2019 сплачуються винятково на рахунок ПАТ «Черкасиобленерго". 
З 1 січня 2019 року ТОВ «Черкасиенергозбут» перейшло на нову білінгову програму, в зв'язку з чим всі особові рахунки споживачів набули нового вигляду, а номер особового рахунка споживача змінився і став 11-значним. 
За електроенергію, спожиту в січні 2019 року і наступних місяцях, необхідно сплачувати на рахунок ЦОС ТОВ «Черкасиенергозбут». Нові реквізити електропостачальника - ТОВ «Черкасиенергозбут» зазначені в рахунках. При здійснення оплати перевіряйте дані: № особового рахунка, назва ЦОС, № розрахункового рахунка ЦОС.