Оплата рахунків за спожиту електроенергію без комісії

02 лип 2024

Оплата рахунків за спожиту електроенергію без комісії

Шановні побутові споживачі Черкаської області, найближчим часом ви почнете отримувати рахунки за спожиту протягом червня електроенергію, тому саме час нагадати про зручні та вигідні способи оплати рахунків.

Звісно ж, найбільш зручною та швидкою в умовах сьогодення залишається оплата рахунків онлайн. Як відомо, усі великі банки, що здійснюють свою діяльність на території України, забезпечують своїх клієнтів послугами інтернет-банкінгу в режимі 24/7 (цілодобово і без вихідних). Серед найпопулярніших таких сервісів можна відзначити Приват24 від АТ "ПриватБанк", "Ощад 24/7" від АТ "Ощадбанк" і WEB-банкінг від Monobank | Universal Bank. Більш детальну інформацію щодо оплати онлайн можна отримати на сайті finance.ua або звернувшись на гарячу лінію свого банку.

Також хочемо нагадати про можливість оплати рахунків, у тому числі за спожиту електроенергію, через сервісів онлайн-платежів і термінали. Серед них можна виокремити EasyPay і City24, з метою зниження фінансового навантаження на найуразливіші верстви населення, ТОВ «Черкасиенергозбут» уклало угоди про приймання платежів за електричну енергію від зазначених сервісів без комісії. Отже, з 1 липня 2024 року ті побутові споживачі, які будуть розраховуватися за спожиту електричну енергію через зазначені електронні онлайн сервіси та термінали, не будуть сплачувати жодної комісії.

Варто зауважити, що це стосується лише послуг від EasyPay і City24, тоді як у терміналах інших банків і операторів може стягуватися комісія відповідно до їх публічних оферт.

Окрім того, для зручності наших споживачів термінали зазначених операторів вже встановлюються в наших центрах обслуговування споживачів по всій Черкаській області.

Тож обирайте для себе найбільш зручний та прийнятний спосіб оплати, а ТОВ «Черкасиенергозбут», в свою чергу, висловлює Вам свою щиру вдячність за вчасні розрахунки і відповідальне ставлення до виконання договірних зобов’язань!