Інформація для споживачів-власників генеруючих установок

02 лип 2024

Інформація для споживачів-власників генеруючих установок

Шановні споживачі-власники приватних домогосподарств, електроустановки яких здійснюють виробництво електричної енергії з альтернативних джерел енергії!

Щодо розрахунків за купівлю електричної енергії, виробленої в обсязі, що перевищує місячне споживання електричної енергії згідно з договорами про купівлю-продаж електричної енергії за "зеленим" тарифом приватним домогосподарством ТОВ "Черкасиенергозбут" інформує про наступне.

Наше Товариство вчасно та в повному обсязі виконало усі свої зобов’язання для вчасного розрахунку зі споживачами-власниками приватних домогосподарств, електроустановки яких здійснюють виробництво електричної енергії з альтернативних джерел енергії.

На сьогодні, ДП "НЕК "Укренерго", яке зобов’язане здійснювати відшкодування коштів відповідно до затвердженого розміру послуги зі збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел, частково виконало свої зобов’язання. 

ТОВ "Черкасиенергозбут" докладає максимальних зусиль для здійснення необхідних розрахунків за "зеленим" тарифом у найкоротший термін і у повному обсязі.

Кошти за куплену електричну енергію за "зеленим" тарифом за травень 2024 року будуть перераховані не пізніше наступного дня після отримання коштів за Послугу від ДП "НЕК "Укренерго".

Дякуємо за розуміння!