Вітання з Днем Української Державності

15 лип 2024

Вітання з Днем Української Державності

Сьогодні, 15 липня, ми з урочистістю відзначаємо День Української Державності – знаменну дату, що веде свій початок від хрещення Київської Русі у 988 році. Цей день – не просто сторінка в історії, це величний початок шляху нашого народу, його національної самоідентичності та державотворчого поступу.

Хрещення Русі стало поворотним моментом, адже саме воно об'єднало під одним духовним та культурним небом розрізнені східнослов'янські племена, заклавши фундамент для становлення могутньої держави. З прийняттям християнства розквітли писемність, література, мистецтво, отримали поштовх до розвитку освіта та право.

Впродовж століть Україна долала випробування, вела боротьбу за свою незалежність, та завдяки незламному духу та єднанню народу зберегла свою самобутність та державність. Сьогодні ми, пишаючись спадщиною предків, будуємо сучасну Українську Державу – вільну, демократичну, європейську.

День Української Державності – це не лише погляд у минуле, це й впевнений крок у майбутнє. Це свято єднання, день, коли ми згадуємо про велич предків, черпаємо натхнення у їхній мужності та самовідданості, та з вірою й оптимізмом крокуємо вперед, будуючи нову історію України.

В цей величний день щиро вітаємо всіх українців! Бажаємо міцного здоров'я, невичерпної енергії, глибокої віри у власні сили та єднання заради процвітання нашої держави. Нехай кожне серце наповнюється гордістю за нашу багату історію, а в душах панує єднання та прагнення до нових звершень і перемог!

Зі святом! З Днем Української Державності!