Інформація для споживачів-власників генеруючих установок

14 сер 2024

Інформація для споживачів-власників генеруючих установок

Шановні споживачі-власники приватних домогосподарств, електроустановки яких здійснюють виробництво електричної енергії з альтернативних джерел енергії!

Щодо розрахунків за купівлю електричної енергії, виробленої в обсязі, що перевищує місячне споживання електричної енергії згідно з договорами про купівлю-продаж електричної енергії за "зеленим" тарифом приватним домогосподарством за червень 2024 року ТОВ "Черкасиенергозбут" інформує про наступне.

Станом на 14 серпня 2024 року ДП "НЕК "Укренерго", яке зобов’язане здійснювати відшкодування коштів відповідно до затвердженого розміру послуги зі збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел перерахувало кошти у розмірі 20% від затвердженого розміру послуги за червень 2024 року.

На сьогодні Товариство здійснило оплату споживачам-власникам приватних домогосподарств, електроустановки яких здійснюють виробництво електричної енергії з альтернативних джерел енергії, за куплену електричну енергію за "зеленим" тарифом за червень 2024 року у розмірі 20%.

Після отримання коштів від ДП "НЕК "Укренерго" ТОВ "Черкасиенергозбут" здійснить розрахунки з усіма власниками приватних домогосподарств, електроустановки яких здійснюють виробництво електричної енергії з альтернативних джерел енергії, в повному обсязі. 

Дякуємо за розуміння!