Споживачі, які мають борги за електроенергію, отримають по дві квитанції

19 лют 2019

Споживачі, які мають борги за електроенергію, отримають по дві квитанції

   Шановні споживачі!
   З 18 лютого населенню (побутовим споживачам) почали доставляти квитанції з рахунком за спожиту електричну енергію. Ми вже повідомляли, що зміна графіку доставки квитанцій пов’язана з оновленням програмного забезпечення та зміною законодавства щодо термінів надання побутовими споживачами даних про обсяги спожитої електричної енергії.

   Слідуйте рекомендаціям, що на звороті квитанції
Нагадуємо! Перед здійсненням оплати в банківських установах ознайомтесь з розміщеними на звороті квитанції рекомендаціями щодо платіжних реквізитів ТОВ «ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ».

   Окремі споживачі отримають по дві квитанції
Також звертаємо увагу на те, що ті споживачі, які досі не розрахувались за спожиту електричну енергію до 1 січня 2019 року з ПАТ «Черкасиобленерго», отримають одразу дві квитанції. Це пов’язано із реформою ринку електроенергії, яка активно впроваджується в Україні з 1 січня 2019 року.
   Одна з квитанцій, що її отримають споживачі у лютому, надійде від компанії-постачальника ТОВ «ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ» за спожиту електроенергію у січні цього року. А в іншій буде зазначено розмір заборгованості перед ПАТ «Черкасиобленерго» за електроенергію, використану до 1 січня 2019 року з рахунком ПАТ «Черкасиобленерго».
У квитанціях будуть вказані всі дані, необхідні для здійснення оплати.

   Будьте уважними. Вносьте цифри рахунку правильно
   Окрім того, фахівці ТОВ «ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ» просять споживачів бути уважними і правильно вносити цифри рахунку при здійсненні платежів за електричну енергію. Особливу увагу звертайте, коли здійснюєте платіж через термінал.
Здійснити оплату за спожиту електричну енергію можна у будь-якій банківській установі. 
Однак, щоб уникнути помилки, непобутовим споживачам варто звертати увагу на розрахунковий рахунок, вказаний у платіжній відомості.
Споживачам електроенергії за ВІЛЬНИМИ ЦІНАМИ необхідно сплачувати кошти на рахунок: 26005300518812, що відкритий  у банківській установі
«Філія – Черкаське обласне управління АТ «Ощадбанк», МФО 354507
Споживачам електроенергії за УНІВЕРСАЛЬНИМИ ПОСЛУГАМИ необхідно сплачувати кошти на рахунок: 26038300518812, що відкритий у банківській установі «Філія – Черкаське обласне управління АТ «Ощадбанк», МФО 354507
 - Плутанину викликає те, що останні вісім цифр обох рахунків збігаються. Тож, під час виконання платежу, споживачу слід бути уважнішими і звертати увагу на кожну цифру рахунку, - радить головний бухгалтер ТОВ «ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ» Ольга Ярош.