Перед тим як оплатити квитанцію, ознайомтесь із текстом на її звороті

20 лют 2019

Перед тим як оплатити квитанцію, ознайомтесь із текстом на її звороті

   Сайт ТОВ «Черкасиенергозбут» вже повідомляв читачів про те, що з 18 лютого  населенню (побутовим споживачам) почали доставляти квитанції з рахунком за спожиту електричну енергію. 
   В чергове нагадуємо, що перед здійсненням оплати за спожиту електричну енергію варто ознайомитися з розміщеними на звороті квитанції рекомендаціями щодо платіжних реквізитів ТОВ «ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ».
   Пропонуємо Вашій увазі текст, що надрукований на звороті квитанцій:
   Шановні споживачі!
   Повідомляємо Вам, що на виконання положень Закону України «Про ринок електричної енергії» створено нового електропостачальника – ТОВ «Черкасиенергозбут», на яке з 01 січня 2019 року покладені функції постачальника електричної енергії побутовим споживачам Черкаської області. У ТОВ «Черкасиенергозбут» створені центри обслуговування споживачів (ЦОС) у 22 районах області. ПАТ "Черкасиобленерго» відтепер надає послуги лише з розподілу електричної енергії, а постачає, тобто фактично продає електроенергію побутовим споживачам ТОВ "Черкасиенергозбут". 
ТОВ «Черкасиенергозбут» здійснює постачання побутовим споживачам з 01 січня 2019 року та повідомляє, що переплата (у тому числі невикористані суми субсидії) по особових рахунках споживачів, яка сформована на 01 січня 2019 року не врахована в розрахунках споживачів із ТОВ «Черкасиенергозбут». Споживачам, у яких станом на 01 січня 2019 року наявна переплата за електроенергію, необхідно звернутися у свій РЕМ ПАТ «Черкасиобленерго» та подати відповідну заяву для перерахування коштів до ТОВ «Черкасиенергозбут». Більш детально на сайті ПАТ «Черкасиобленерго» - http://www.cherkasyoblenergo.com/novyny. Звертаємо Вашу увагу, що номер особового рахунка споживача змінився. Починаючи з січня 2019 року за спожиту електроенергію необхідно сплачувати на рахунок ТОВ «Черкасиенергозбут» (реквізити зазначені в рахунку) . При оплаті перевіряйте дані:     № особового рахунка, назва ЦОС, № розрахункового рахунка.
   Інформацію про адреси і телефони всіх ЦОС, читайте ТУТ
   Інформацію про зміну  особового рахунка споживача, читайте ТУТ
  Інформацію про те, чому споживачі, які мають борги за електроенергію, отримають по дві квитанції, читайте ТУТ