Міненерговугілля працює над запровадженням повномасштабного ринку електричної енергії

04 бер 2019

Міненерговугілля працює над запровадженням повномасштабного ринку електричної енергії

   Генеральний директор Директорату енергетичних ринків Міненерговугілля Ольга Буславець 28 лютого 2019 року взяла участь в десятому щорічному Українському енергетичному форумі на тему: «Збільшення національного видобутку, диверсифікації та надійності енергопостачання шляхом реформ, прозорості й модернізації».
   На зібранні Ольга Буславець поінформувала учасників форуму про основні напрямки діяльності Міненерговугілля в частині розвитку ринку електричної енергії та проведений аналіз стану справ запровадження нового ринку електроенергії. За результатами зазначеного аналізу окреслено низку проблемних питань, які виникли, та визначено шляхи їх вирішення.
   Про це повідомляє сайт Міністерства енергетики та вугільної промисловості України. 
   «У доповіді «Реформа ринку електричної енергії» Ольга Буславець зазначила, що протягом 2018 року було проведено величезну роботу для створення умов впровадження нового ринку електричної енергії.  Міністерством енергетики та вугільної промисловості виконано всі необхідні заходи для функціонування першого етапу реформи – запровадження з 01.01.2019 роздрібного ринку електричної енергії, та продовжується здійснення заходів, спрямованих  на запровадження повномасштабного ринку», - йдеться у повідомленні.