Щодо інформації про перерви електропостачання

16 лют 2023

Щодо інформації про перерви електропостачання

Триває військовий конфлікт в Україні. Постійні терористичні обстріли росії мали руйнівний вплив на нашу енергетичну систему, що призводить до стабілізаційних і аварійних відключень електроенергії по всій країні. 

Для зручності та комфорту споживачів дізнатися про перерви електропостачання  можна за допомогою наступних сервісів оператора системи розподілу:

1. Розділ сайту "Графік погодинних відключень"
Для зручності споживачів Черкащини ПАТ "Черкасиобленерго" розробив онлайн форму, за якою можна легко та швидко дізнатися про графіки погодинних відключень електричної енергії. Для цього на сайті оператора системи розподілу створений розділ "Графіки погодинних відключень", за допомогою якого можна дізнатися тривалість та години відключень безпосередньо за адресою споживача.

2. Паблік-акаунт ПАТ "Черкасиобленерго" у Viber
Для того, щоб користуватися послугою у Viber Вам необхідно приєднатись до паблік-аккаунту ПАТ "Черкасиобленерго" та пройти процедуру реєстрації. З детальною інструкцією про під’єднання та реєстрацію можна ознайомитися за посиланням.

3. Особистий кабінет споживача ПАТ "Черкасиобленерго" 
В особистому кабінеті споживача можна зареєструватися за посиланням. Після реєстрації Ви можете увійти в кабінет та у розділі «Перерви електроживлення» дізнатися усю необхідну інформацію.

4. Чат-боту ПАТ "Черкасиобленерго" у Telegram
Для того, щоб користуватися послугою у Telegram Вам необхідно під'єднатися до чат-боту ПАТ "Черкасиобленерго" та пройти процедуру реєстрації. З детальною інструкцією про під’єднання та реєстрацію можна ознайомитися за посиланням.

У випадку, якщо скористатися сервісами немає можливості, звертайтеся до кол-центру ПАТ "Черкасиобленерго" 24/7 за багатоканальними номерами: (0472) 33-87-87, (093) 170-40-57, (050) 434-87-87, (067) 690-48-48. Актуальну інформацію щодо планових, позапланових та аварійних графіків відключення можна також дізнаватися на сайті та сторінці Facebook оператора системи розподілу.

Відновлення енергооб'єктів після обстрілів потребують значних людських і фінансових ресурсів. Тому просимо всіх з розумінням ставитись до таких відключень та здійснювати своєчасні розрахунки за спожиту електроенергію.

Дякуємо за розуміння! Разом переможемо!