ТОВ

14 вер 2023

ТОВ "Черкасиенергозбут" ⎯ 5 років

14 вересня – ювілейна дата для ТОВ «Черкасиенергозбут». У цей день п’ять років тому і було засновано наше Товариство. З самого початку компанія ставила перед собою амбітні цілі: стати надійним постачальником електроенергії для населення та бізнесу, а також внести свій вклад у розвиток енергетичної галузі України.

Перші п’ять років роботи компанії припали на нелегкий період для нашої країни. У 2020 році світ охопила пандемія COVID-19, а в 2022 році росія розпочала повномасштабну війну проти України. У цей час ТОВ «Черкасиенергозбут» продовжувало працювати, незважаючи на всі труднощі. Компанія забезпечувала своїх споживачів електроенергією, а також надавала підтримку українським військовим і волонтерським організаціям.

Як і всі українці ми мали швидко адаптовуватися до викликів сьогодення, як то разом долати труднощі викликані епідемією, чи разом робити свій внесок в нашу майбутню спільну перемогу над окупантом.

Компанія постійно розвивається та вдосконалює свої послуги, щоб відповідати високим стандартам якості. І робота у цьому напрямку не зупиняється ніколи. Так, реагуючи на карантин, ми почали поліпшувати наші онлайн-сервіси. На сьогоднішній день можна скористатися майже всіма послугами Товариства без необхідності відвідування Центрів обслуговування споживачів.

Але це не змусило нас зупинятися і в покращенні надання більш звичних "офлайн” послуг. За ці 5 років відбулися переїзди Центрів обслуговування споживачів по всій області в нові приміщення. У всіх них відбулися або відбуваються ремонтні роботи, були закуплені нові меблі та оргтехніка. Це робиться для того, щоб наші споживачі обслуговувалися в гарних умовах і наші працівники мали належні умови праці.

Окрім виробничої діяльності, Товариство також не забувало про соціальні заходи. Компанія займалася благодійною діяльністю, підтримувала людей з інвалідністю, здійснювала посильний внесок у боротьбу з COVID-19, дбала про добробут дітей та допомагала у проведенні різноманітних спортивних заходів.

А в останні півтора роки важливою місією ТОВ "Черкасиенергозбут” стала підтримка нашої армії та сприяння обороноспроможності країни. Допомога Силам оборони України здійснювалась як безпосередньо військовим підрозділам, так і громадським організаціям, які безпосередньо здійснюють допомогу військовослужбовцям.
ТОВ "Черкасиенергозбут" ⎯ 5 років
За кошти, які були надані, закуповувалися квадроцикли, БПЛА та дрони, тепловізори, бронежилети, приціли, медичні вироби, шанцеві інструменти, радіостанції, мобільні та супутникові телефони, планшети та безліч іншого. Вся допомога не лише передається нашим захисникам, а й доставляється нашими працівниками з директором особисто бійцям на позиції. Така допомога є нашим внеском у захист рідної країни. І тому не менш приємно отримувати подяку від наших захисників у вигляді подяк і бойових трофеїв, які ми виставили в музеї нашого Товариства.

Окремо варто зауважити, що ряд наших працівників також захищає нашу країну, у тому числі і на передовій. І ми віримо, що незабаром всі наші хлопці повернуться на свої місця і продовжать роботу в мирній Україні.

Хочеться згадати, що робота ТОВ "Черкасиенергозбут” неодноразово була відзначена, як на обласному, так і Всеукраїнському рівні. Зокрема, наше підприємство отримало у 2020 році почесне звання «Компанія року». А у 2022 році ми впровадили у Товаристві інтегровану систему управління якістю, охороною здоров’я та безпекою праці згідно з вимогами міжнародних стандартів, успішно пройшли зовнішні аудити та отримали міжнародні сертифікати відповідності системи управління якістю за вимогами ДСТУ ISO 45001:2019 "Система управління охороною здоров’я та безпекою праці” та ДСТУ ISO 9001:2018 "Система управління якістю”.

Та й спортивне життя компанії також було досить насиченим. Окрім підтримки дитячої футбольної команди "Титани” ДЮСШ м. Золотоноша, працівники компанії встигли відзначитися і власними здобутками. В активі компанії успішні виступи в турнірах з пляжного футболу та волейболу, власні спортивні змагання Товариства, а також найбільше на сьогоднішній день досягнення – срібло ювілейної ХХ спартакіади ПАТ «Черкасиобленерго».
ТОВ "Черкасиенергозбут" ⎯ 5 років
Звісно, складний воєнний час не сприяє святкуванням. Але не забуваючи про наших захисників і захисниць, хочемо привітати кожного з наших працівників і споживачів з цим святом. Віримо, що у нашого Товариства попереду ще безліч здобутків, звершень та досягнень. А головне, попереду у всіх українців спільна велика перемога над росією!