Про відключення за несплату за спожиту електричну енергію

03 січ 2024

Про відключення за несплату за спожиту електричну енергію

Шановні побутові споживачі, як вам відомо, на початку повномасштабного вторгнення було введено мораторій на відключення за несплату рахунків за комунальні послуги, в тому числі за спожиту електричну енергію. 

ТОВ "Черкасиенергозбут" інформує, що відповідно до  постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2023 № 1405, Уряд зняв мораторій на припинення надання житлово-комунальних послуг. Зокрема можливе відключення електропостачання у разі несплати або сплати за електроенергію у неповному обсязі населенням, яке проживає в неокупованих територіях та територіях, на яких не ведуться активні бойові дії.

Відтак дуже просимо розрахуватися з боргами за електроенергію, інакше Ви ризикуєте залишитися без світла. Адже, згідно пункту 7.5. Правил роздрібного ринку електричної енергії, ТОВ "Черкасиенергозбут" буде змушене ініціювати процедуру припинення електропостачання за існуючі борги.

Для уникнення відключення від електропостачання пропонуємо Вам сплатити заборгованість або укласти договір про реструктуризацію заборгованості за спожиту електричну енергію (для цього Вам необхідно звернутися з письмовою заявою до Центру обслуговування споживачів).

Тож не зволікайте з оплатою, та погасіть існуючу заборгованість за спожиту електроенергію!

Дякуємо за розуміння!